

<u>April 9, 2019</u> English 1, 2, US History (Subtest 1)

1st 7:30-9:50

*At 7:35, testing students will move to testing location via announcement.

*All non-testing students remain in 1st period or report to coverage classroom.

9th-11th TNReady Testing 7:40-9:50 (Completion Dismissal by Announcement)

1st	9:55-10:25	(30 min)
2nd	10:30-10:55	(25 min)
3rd	11:00-11:25	(25 min)
5 th	11:30-12:55 A Lunch B Lunch C Lunch	(55 min) 11:30-11:55 12:00-12:25 12:30-12:55
4 th	1:00-1:25	(25 min)
6 th	1:30-1:55	(25 min)
7 th	2:00-2:25	(25 min)

Northwest High School . 800 Lafayette Road . Clarksville, Tennessee



BELL SCHEDULE

April 11, 2019 English 1, 2, US History (Subtests 2 and 3)

1st 7:30 - 10:55

*At 7:35, testing students will move to testing location via announcement.

*All non-testing students remain in 1st period or report to coverage classroom.

9th-11th TNReady Testing 7:40 - 10:55(Completion Dismissal by Announcement)

2nd	11:00 -11:25	(25 min)	
5th	11:30-12:55 A Lunch B Lunch C Lunch	(55 min) 11:30-11:55 12:00-12:25 12:30-12:55	
3rd	1:00-1:25	(25 min)	
4th	1:30-1:55	(25 min)	
6th	2:00-2:25	(25 min)	



April 16, 2019

Algebra 1 (Subtests 1, 2, 3) & Biology (Subtest 1)

1st 7:30 - 10:55

*At 7:35, testing students will move to testing location via announcement.

*All non-testing students remain in 1st period or report to coverage classroom.

9th-10th TNReady Testing 7:40 - 10:55(Completion Dismissal by Announcement)

3rd	11:00-11:25	(25 min)	
5th	11:30-12:55 A Lunch B Lunch C Lunch	(55 min) 11:30-11:55 12:00-12:25 12:30-12:55	
4th	1:00-1:25	(25 min)	
6th	1:30-1:55	(25 min)	
7th	2:00-2:25	(25 min)	



<u>April 17, 2019</u> <u>Algebra 2 (Subtest 1, 2, 3)</u>

1st 7:30-8:25 (55 min)

*At 7:35, testing students will move to testing location via announcement. *All non-testing students remain in 1st period.

11th TNReady Testing 7:40 - 10:55 (Completion Dismissal by Announcement) Non-testing students on silent bells during TNReady testing:

2nd	8:30-9:15	(45 min)
3rd	9:20-10:05	(45 min)
4th	10:10-10:55	(45 min)
	and testing students u	
*Completion dism	issal by announcement	•
5th	11:00-12:25 A Lunch B Lunch C Lunch	(55 min) 11:00-11:25 11:30-11:55 12:00-12:25
6th	12:30-1:25	(55 min)
7th	1:30-2:25	(55 min)

Northwest High School . 800 Lafayette Road . Clarksville, Tennessee



1st 7:30-8:25 (55 min)

*At 7:35, testing students will move to testing location via announcement. *All non-testing students remain in 1st period.

10th TNReady Testing 7:40 - 10:55 (Completion Dismissal by Announcement) Non-testing students on silent bells during TNReady testing:				
2nd	8:30-9:15	(45 min)		
3rd	9:20-10:05	(45 min)		
	10:10-10:55 Ind testing students up Isal by announcement	(45 min) ntil testing is complete.		
5th	11:00-12:25 A Lunch B Lunch C Lunch	11:30-11:55		
6th	12:30-1:25	(55 min)		
7th	1:30-2:25	(55 min)		

Northwest High School . 800 Lafayette Road . Clarksville, Tennessee