2020-2021 NWHS	S Daily Be	II Schedule		
Monday, Wednesday, and Friday				
1st	7:30-8:50			
2nd	8:55-10:15			
Intervention (Hammer Time)	10:20-11:00			
3rd	11:05-1:00			
	Α	11:05-11:30		
	В	11:35-12:00		
	С	12:05-12:30		
	D	12:35-1:00		
4th	1:05-2:25			
MWF = 240 mins per week		(80 mins)		
Tuesday	and Thursday	•		
5th	7:30-9:35			
6th	9:40-12:15			
	Α	10:20-10:45		
	В	10:50-11:15		
	С	11:20-11:45		
	D	11:50-12:15		
7th	12:20-2:25			
TR = 250 mins per week		(125 mins)		
Half Day Sched	lulo Aug 24 º	Sont 1		

Half Day Schedule- Aug. 31 & Sept. 1 Monday/Wednesday/Friday				
2nd Period	8:25-9:15	50 min		
3rd Period	9:20-10:10	50 min		
4th Period	10:15-11:05	50 min		
Tuesday/Thursday				
5th	7:30-8:40	70 min		
6th	8:45-9:55	70 min		
7th	10:00-11:05	65 min		

B Schedule-Assembly Schedule				
Monday, Wednesday, Friday				
1st	7:30-8:50			
2nd	8:55-10:15			
3rd	10:20-12:15			
	Α	10:20-10:45		
	В	10:50-11:15		
	С	11:20-11:45		
	D	11:50-12:15		
4th	12:20-1:40			
Assembly	1:45-2:25			
		(80 mins)		